Tedy nechtěl jsem odpovídat, ale je několik možností. Řešení se nabízí právě tím, že jde vlastně o dvě otázky, které se skvěle doplňují.
----------------
1. Zajímá mě proč jste zvolili LibreOffice? Co se Vám na tom programu líbí?
2. Proč nepoužívate např. Microsoft Word?
----------------
ad 1. - Odpovědí na otázku číslo 1 - líbí se mi. Nejen proto, že je zadarmo. Je hezký a dá se převlékat jako panenka - když mne omrzí - přebarvím si to a upravím jak se mi chce :-)
ad 2. - Odpověď na druhou otázku musím trošku rozebrat. Autorka se vyjadřuje v tom smyslu, že dává do jedné roviny MS Word = LibreOffice. Ještě štěstí, že zřejmě neví nic o ApacheOffice.
----------------
Když jsem přemýšlel zda, nebo jak odpovědět, rozbral jsem si co je z profilu zřejmé. Jasně je to podle nicku žena - spíš dívenka mezi 12 - 17 lety a podle květomluvy (květinka gerbera). Proto je upřímná.
Potom se dá pochopit, že se jedná spíš než o dotaz na LibreOffice a Word o to, že se chce pochlubit tím, že má blog. A co víc - má v něm zcela smysluplný příspěvek na téma "oříškové máslo" (!s jedinou chybou!). A tím, že vznesla dotaz - se zařadila mezi "ajťáky". Představím si jak se pochlubí kamarádkám co že všechno už umí. Ano Leničko souhlas, ale jen je - li ti maximálně těch 12 let.
Jestli Ti je víc nežli 15, pak jsi dozajista zajímavá blondýnka, ale máš možná nezdravou představu o sobě. Upoutávat na sebe pozornost za každou cenu není to nejlepší řešení. Je mi docela líto, co si vše dík tomu v životě zažiješ, nebo jsi už také "zažila".
No a pak zbývá jen ta poslední možnost - jsi obyčejný provokatér. Ale nemyslím si, že by Ti to mohlo vydržet dlouho.
--------------------
No ale sluší se odpovědět i na tu druhou otázku. Představ si, že Word je rtěnka - ta nejdražší značka. No a to "Libre office" je kabelka plná šminek (nejen rtěnka). Při tom jsou téměř stejně kvalitní, ale jsou zadarmo.
A Ty se pak ptáš proč místo kabelky plné kvalitních šminek zdarma nepoužíváte jen rtěnku za hodně peněz.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ