Dobrý den, prosím o radu:
jak mám označit vybraný text tak, aby se po exportu do PDF jednalo o záložky? Zatím mi to bere jen předdefinované styly nadpisů, ale já bych potřeboval, aby to bylo nějak označeno jako záložka, která se projeví v PDF, ale tak, aby nebyla v automaticky vytvořeném obsahu.
Např. mám v textu zvýrazněný řádek, není definován ve stylech jako nadpis, prostě jen tučně.
Řešení, které není to pravé:
- v textu používám nadpisy 1 až 3. Vybrané řádky, které chci mít jako záložky jsem označil např. jako nadpis 5 či 6, který dle definice obsahu v obsahu nebude. Problém je v tom, že v záložkách v PDF jsou to prostě nadpisy nižší úrovně a tak jsou i skované pod nejbližším nadpisem vyšší úrovně a nejsou viditelné.
- když vložím záložku (Vložit | Záložka) a při exporu do PDF zaškrtnu "Exportovat záložky" tak se asi nejedná o stejné položky, protože k exportu těchto typů záložek nedojde, jen nadpisy.
Jak tedy mít v PDF jako záložku prakticky jakoukoliv část textu nehledě na styl?
Předem dík za tipy.
Dell Latitude D600; Intel Pentium M 1600MHz; RAM 1,5G; Grafika: Radeon RV250 [Mobility FireGL 9000]
Ubuntu 11.04, Linux 2.6.35-28-generic, Gnome 2.32
OpenOffice.org: 3.2.1 + AltSearch, Anaphraseus, Český slovník pro kontrolu pravopisu [...], Duden Korrektor, JP Pocitani znaku, MultiDiff, Sun PDF Import Extension