Joyef napsal(a)zdravim,
potreboval by som pomoct, snazime sa prejst vo firme na open office a zasekol som sa na jednom probleme, mame intranet na ktorej sa nachadzaju sablony tlaciv a problem nastal tu, ked to chcem otvorit na pocitaci kde je naistalovany open office tak mam problem, neotvori to ..... ale klasicky office ide normalne (mam to spravene cez script a asi ho nemam dobre napisany pre open office ci by mi niekto nevedel poradit spravny script na otvaranie sablony, ale aby tu sablonu otvorilo ako novy dokument)
ked zas spravim link normalne cez hmtl kod tak mi to neotvori ako novy dokument ale ako ten zdrojovy a to nechcem, nechcem aby mi ludia nechtiac prepisali zdrojovu sablonu tlaciva....
co by bolo najlepsie stretol sa s tym niekto?
OK, tak já začnu. Tohle asi to nebudete chtít slyšet, ale zeptejte se sám sebe: "Dokázal bych s patřičnými znalostmi odpovědět na tuto otázku?". Ani nevím, odkud mám začít a co všechno Vašemu dotazu vytknout. Netvrdím, že si z nás děláte srandu, ale ... ???
Vždyť jste neuvedl ani systém, ani formát dokumentu, ani způsob přístupu (ftp, smb, nfs ...), ani příklad Vašeho skriptu který po nás chcete vylepšit, ani ... jak tedy pro Vás máme připravit skript?
Pokud máte problém s právy, vyřešte to úpravou přístupových práv.