Jak vložit obrázek do textu aby se text pořád nerozmrdával a mohl si jej ukotvat kde já budu sám chtím a nebude se mi lepit na kraj a bůh a programátor ví kam, nebude se kvůli tomu rozhazovat celé pracovní protředí?
Jak je naházet vedle sebe aby se následně, když pak pohnu s textem v některé předchozí kapitole, se mi zase tyto obrázky nerozmrdaly.
Jak, když vložím k obrázku popisek, třaba tento popisek zamčít s obrzákem, abych tam ten obrázek vůbec kdy našel?
Opravdu musím uznat, že všechny tyhle kancelářské balíky navrhujou IDIOTI!
Doporučoval bych někdy těmto IDIOTŮM! Otevřít něco jako InDesign a zkusit si pracovat s obrázkama. Tohle je o infarkt a je jedno jestli se hrabete v OO nebo MS, protže všichni jenom kopírujou sami od sebe a produkty jsou takřka identické - na P..U, že to je fakt o infarkt.
Kdybych nemusel s tímto druhem programů kdy vůbec pracovat, věřte mi, že ho nikdy neotevřu. Bohužel jsem nucen. Věřím, že tohle zažívá spousta z vás, co chce od programu, kterej se vyvíjí jako pc samotné, prostě jenom standard. Kromě přesouvání menu jsem nezanamenal nějaký výrazný posun v tomto druhu byznysu. Ať žije "update available" - IDIOTI!