Tak jsem na to přišel. Problém byl v tom, že jsem měl také čerstvě nainstalovaný server MySQL 5.1 plus doplňky. Po odinstalování běhá vše dobře. Jen ta instalace OOo 3.2.1 (a taktéž GO OO) ne a ne doběhnout do konce. Dá se na to zapomenout a i přes otevřené okénko s upozorněním, že mám pár minut počkat, nežli se dokončí registrace komponent, se dá otevřít organizér normálně.
Jo a když už jsem měl zkusmo nainstalované GO OO, našel jsem fintu, kterou jsem hledal několik let. Když je nutno aktivovat vzorec z textu (například po sloučení řetězců), bylo nutno položit například kurzor na konec editační řádky a "delete-m" aktivovat vzorec - to šlo jen po jediné buňce. Když se ale u normální verze OOo použije trik převodu na RTF formát, aktivujete celé pole vzorců naráz. GO OO na to má přímo kolonku vložit "jako" - víc možností a jedna z nich je RTF. Normální OOo tohle má jen při převodu z jiných formátů. Tak jsem to vzal přes windovs RTF (vytvořit nový - dokument RTF...například na ploše). Tam vlepím pole vzorců, vzápětí to zpětně načtu - a máme hotovo - při zpětném vložení do formátu OOo už není třeba nic volit - jen "obyčejně" vložit.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ