Diky za vasu snahu vylepsit web OpenOffice.cz. Mam ale viacero pripomienok :
1. Musel som sa niekolko minut skusat prihlasit do diskusneho fora, kym sa mi to konecne podarilo.
2. Preco pri clankoch nie su komentare uzivatelov ? K niekolkym clankom o slovenskych slovnikoch k OpenOffice.org, k slovenskym automatickym opravam a k predstaveniu noviniek v OpenOffice.org 3 som v "diskusii pod clankom" napisal podla mojho nazoru dost dolezite poznamky / doplnenia clankov. Musim ich pisat uplne odznova ? Alebo ich mate niekde v databaze a doplnite ich ? Ak ich budete doplnat, tak v akom casovom horizonte sa to da ocakavat ?
3. Uz dvakrat som pridal nazor, resp. komentar k "blogu" :
http://www.openoffice.cz/blogy/portal-w … cz-v-novem
Stale sa tam ale nezobrazuje. Text, ktory som tam napisal, bol nasledovny :
Chcel by som vas poprosit o informaciu, ako mam rozumiet nasledovnej vete: "Komentáře ke článkům byly aktualizovány v polovině září."
Znamena to, ze sa zachovali iba komentare (nazory) k clankom do polovice zari / 9. mesiaca ? Alebo to znamena nieco ine ?
Momentalne pri clankoch nie su komentare / diskusie uzivatelov, co povazujem za dost velky problem, kedze v niektorych pripadoch obsahovali velmi dolezite informacie, ktore v clanku nie su.
4. V akom casovom horizonte planujete spristupnit obsah povodneho webu ? (hodiny, dni, tyzdne ?)
5. Na uvodnej stranke OpenOffice.cz by som navrhoval bud nejaky iny obrazok ako holku s rozpazenymi rukami, alebo ten obrazok zmensit. Na monitore 1024x768 clovek nadobuda prvy dojem, ze sa dostal na uplne inu stranku, nez povodne chcel.