Opět stejný problém. Popsal jsem jej již 11.8. 2009 pod stejným názvem. Od té doby jsem upgradoval na W7 a vyzkoušel postupně všechny RC verze OOO 3.2. Dokud měl dokument cca 5´stránek a 30 obrázků, sežral sice spostu paměti, při ukládání téměř všechnu a strašně dlouho to trvalo, ale vydržel. Víc už ne. Chtěl jsem vám poslat obrázky spotřeby paměti ze správce úloh, ale bohužel, už jsem se opět vrátil k verzi 3.0.1, která nemá přehnané paměťové nároky a při svižném ukládání nežere paměti víc. (Verze 3.1 chybu měly taky).Ještě jednou tedy připomínám - dokument ve writeru, v adresáři, kde jsou i fotografie, fotky vložené jen jako odkaz, takže současný soubor má pouze 80kB. Počítač Scaleo E2555, 2GB paměti, W7 Home Premium. Verze OOO 3.0.1 byla poslední, která je pro tento případ použitelná. Stejné zkušenosti mám i na svém starším počítači s W XP. A stejná chyba se vyskytla při přechodu verzí asi 2.2 na 2.3 nebo tak nějak. Už tehdy jsem psal vývojářům. Necítím se v angličtině fundovaný tak, abych chybu zapsal přímo, proto prosím redakci portálu, aby ji poslalo dál. I já bych rád využíval nových vlastností dalších verzí, ale zatím jsem byl vždycky přinucen se vrátit.
Děkuji mnohokrát!!!