Dobrý den,
už u staršího OpenOffice 2.3 se mi docela často stávalo, že jsem měl uložené v nastavení automatické ukládání po 5-ti minutách, přesto když mi třeba po několika hodinách práce počítač zhavaroval, všechny změny zmizely. Bohužel i po přeinstalování na OpenOffice 3 se mi toto včera stalo znovu! Nevíte čím by to mohlo být?
Upozorňuji, že v OpenOffice nepracuji tím způsobem, že bych měl puštěný jen tento program, při své práci musím přepínat často okna. Může to být chyba, že se ukládá pouze po X minutách nepřetržité práce v programu? Já myslel, že když nastavím ukládání po 5-ti minutách, bude se soubor ukládat po každých 5-ti minutách, když se mezitím něco v dokumentu změní.
Dále se mi občas stává, že i když systém vypnu klasickým způsobem a ještě předtím i uzavřu všechny dokumenty, přesto mi příště při spuštění OpenOffice naběhne Automatické obnovení. Toto se mi stalo právě dnes, kdy včera jsem pracoval se soubory v OpenOffice, ještě před ukončením práce s počítačem jsem programy v OpenOffice uzavřel, dal uložit, dnes mi naběhla automatická obnova a já zjistil, že všechny změny ze včerejška mi zcela zmizely!!! Proto se ptám, jak je to možné.
Předem děkuji za odpověď.