jojo,to mam taky v planu,ale nejdriv potrebuju nejak ty data(nazvy zbozi do toho formulare/faktury rozumne dostat. To znamena nevypisovat nazev zbozi pismeno po pismenu,ale jednoduseji. Zatim nejlepsi reseni mi pripada pouzit formularovy seznam - kde si akorat klikáním vyberu nazev a ten se pak objevi v určené bunce. No ale z teto bunky potrebuju nazev zbozi zkopirovat do kazdeho z 16 řádků(16 různých zboží) ve fakture (=16 makrům: ctrl+C z A1 a ctrl+V do B1 až B16 např.) Každá z 16 buněk, kde je zkopírován název zboží je navázána na VLOOKUP, ktere mi vyhodi k dané bunce(zbozi) i cenu. ...a to je uz ten pripad z meho prvotniho prispevku s prilozenym souborem. ...ale toto není ani tak podstatné...
...muj prblem neni zkopirovat cely formular a vlozit ho pouze jako hodnoty, ale problem je zkopirovat bunku a vlozit ji do jine bunky pomoci makra - protoze je tam ten zadrhel,ktery popisuji v prvnim prispevku...ikdyz ted se mi zda, ze ten problem nastane jen kdyz zapnu a vypnu nástroj návrhu formulářů. Což znamená že v normálním provozu formuláře by se ta chybénka neměla objevovat...toje ale zatím domněnka- nejsem si uplne jist pravidelností a podmíkami výskytu tohoto malého bugu.
Ale diky za rady. na tvoji tabulku se podivam hned jak dojedu domu-cca tyden.
LO 6.1.2.1. (x64) WIn 8 64bit 16GB RAM