Mě už toho moc nenapadá.
Já už z nouze si pojmenoval adresáře i soubory stejně jako vy (tj.s mezerami, háčky a čárkami) a zkusil jsem to. Bohužel jsem k ničemu nedošel - mě to funguje.
Pro začátek bych navrhoval zkusit jednoduší názvy (souborů i adresářů) bez háčků, čárek a mezer a co nejkratší -> eliminace případné chyby z nepozornosti a navíc se to celé zpřehlední a zkrátí.
Chyba 509 může znamenat chybějící nebo přebývající znak v buňce (logická chyba), případně odkaz na neexistující soubor (díval jsem se chybí Vám tam apostrof, ale to může být chyba kopírování). Ona i mezera navíc udělá své... a není snadno vidět.
V důvěryhodných umístěních máte určitě tyto dva řádky (možná více, pokud používáte více umístění):
C:\Users\Josef\Documents
C:/Users/jiras/Documents
Lomítka budou možná jinak..., myslím, že Windows používá obrácená lomítka. Na konci za Documents lomítko už není.
Pokud použijete způsob co uváděl kamowski, pak se po změně dat ve zdrojovém dokumentu projeví změna automaticky i v cílovém dokumentu. U mě to trvá v průměru několik sekund (ale mám počítač z roku 2008, dnes již historický CPU Intel E8400). Někdy tomu musím trošku pomoct. :-)
Pokud použijete ten můj způsob pak se změna ukáže až při jakémkoliv přepočtu v cílovém souboru. Nebo se tomu dá ručně "pomoct" stiskem kláves Control+Shift+F9. Takže se to "samo" hned neprojeví.
V obou případech musí být oba soubory otevřeny (jak cílový, tak zdrojový).
Ubuntu 22.04.4 LTS, LibreOffice Verze: 7.6.6.3, wxMaxima 20.12.1, Maxima 5.47.0 (SBCL)