Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 29. 9. 2008 17:37:12

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

nemůžu hlasovat

Zdravím,
nemůžu hlasovat, jestli se mi web líbí nebo ne. Líbí se mi. Zdá se mi přehlednější.
Mám Firefox i s Adblockem a Flashblockem, ale oba jsou na www.openofice.cz vypnuté.
Taky jsem se přihlásila - ale nepomohlo to.
Ira

Editoval IrenaS (29. 9. 2008 17:38:19)


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#2 29. 9. 2008 18:00:06

Plastique
Učím lidi pracovat s počítači
Místo Opava
Registrace: 9. 10. 2004
Příspěvků: 176
Web

Re: nemůžu hlasovat

Můžete mi napsat, co ta anketa ohlásí? Nebo to skončí prázdnou stránkou či jinak?

Díky za další informace


Kniha, která odhalí 10 nejčastějších chyb webových stránek.

Stáhněte si zdarma: www.zlatywordpress.cz

Offline

#3 29. 9. 2008 18:16:28

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Plastique napsal(a)

Můžete mi napsat, co ta anketa ohlásí? Nebo to skončí prázdnou stránkou či jinak?

Díky za další informace

Zobrazí se tato stránka: http://www.openoffice.cz/error.php?c=1
Na konci je error a je celá anglicky - tímto jazykem nevládnu moc dobře. Ale myslím, že tímto hlásí chybu.
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#4 29. 9. 2008 19:06:24

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Jen pro jistotu, jsi na www.openoffice.cz (včetně toho www)? Tento problém se nám stával
pokud na jeden web vedlo více domén.

Ano, přesně http://www.openoffice.cz
Přišla jsem na tyhle stránky z googlu - něco jsem tam hledala a prostě jen klepla na odkaz na tyto stránky
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#5 30. 9. 2008 08:15:37

baf
Člen
Místo Brno
Registrace: 19. 9. 2008
Příspěvků: 4

Re: nemůžu hlasovat

IrenaS napsal(a)

Jen pro jistotu, jsi na www.openoffice.cz (včetně toho www)? Tento problém se nám stával
pokud na jeden web vedlo více domén.

Ano, přesně http://www.openoffice.cz
Přišla jsem na tyhle stránky z googlu - něco jsem tam hledala a prostě jen klepla na odkaz na tyto stránky
Ira

Procházel jsem logy, ten případ jsem tam našel. Zatím netuším v čem je problém, ale opravíme to.

Offline

#6 18. 10. 2008 17:54:47

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Ahoj,
jen tak pro zajímavost. Dnes jsem hlasovala, že používám OpenOffice 3 - hned - a hlasování jelo.
Mám linux - OpenSUSE 11 a hlasovala jsem z Konqueroru.
Před tím - když mi to nešlo - jsem hlasovala z Firefoxu 3.
Ale on Konqueror mi zase velmi špatně zobrazuje www stránky openoffice.cz. Všechno je jako nenaformátované - všechny texty jako řádky pod sebou.
Ira

Editoval IrenaS (18. 10. 2008 17:57:02)


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#7 20. 10. 2008 09:27:51

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: nemůžu hlasovat

To není dobrá zpráva s tím Konquim - samozřejmě jsme to testovali. Můžete mi prosím poslat obrázek, jak to vypadá, na redakce@openoffice.cz?

díky


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

#8 20. 10. 2008 15:16:49

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

redakce napsal(a)

To není dobrá zpráva s tím Konquim - samozřejmě jsme to testovali. Můžete mi prosím poslat obrázek, jak to vypadá, na redakce@openoffice.cz?

díky

Tak ten požadovaný obrázek asi nepošlu. On včera Konqueror stávkoval a opravdu mi veškeré www.openoffice.cz stránky zobrazoval jako nenaformátovaný text. Všechny ostatní zobrazoval dobře.
Dnes - vše v pořádku. Zobrazuje jak má i vaše stránky.
Zdraví
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#9 21. 10. 2008 15:20:27

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: nemůžu hlasovat

Tak to je pak asi v pořádku... :-) díky


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

Zápatí