Acronis
Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 29. 9. 2008 17:37:12

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

nemůžu hlasovat

Zdravím,
nemůžu hlasovat, jestli se mi web líbí nebo ne. Líbí se mi. Zdá se mi přehlednější.
Mám Firefox i s Adblockem a Flashblockem, ale oba jsou na www.openofice.cz vypnuté.
Taky jsem se přihlásila - ale nepomohlo to.
Ira

Editoval IrenaS (29. 9. 2008 17:38:19)


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#2 29. 9. 2008 18:00:06

Plastique
Starám se o firemní weby na WordPressu
Místo Opava
Registrace: 9. 10. 2004
Příspěvků: 176
Web

Re: nemůžu hlasovat

Můžete mi napsat, co ta anketa ohlásí? Nebo to skončí prázdnou stránkou či jinak?

Díky za další informace


Správa WordPress webů: https://udrzbawebu.cz

Offline

#3 29. 9. 2008 18:16:28

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Plastique napsal(a)

Můžete mi napsat, co ta anketa ohlásí? Nebo to skončí prázdnou stránkou či jinak?

Díky za další informace

Zobrazí se tato stránka: http://www.openoffice.cz/error.php?c=1
Na konci je error a je celá anglicky - tímto jazykem nevládnu moc dobře. Ale myslím, že tímto hlásí chybu.
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#4 29. 9. 2008 19:06:24

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Jen pro jistotu, jsi na www.openoffice.cz (včetně toho www)? Tento problém se nám stával
pokud na jeden web vedlo více domén.

Ano, přesně http://www.openoffice.cz
Přišla jsem na tyhle stránky z googlu - něco jsem tam hledala a prostě jen klepla na odkaz na tyto stránky
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#5 30. 9. 2008 08:15:37

baf
Člen
Místo Brno
Registrace: 19. 9. 2008
Příspěvků: 4

Re: nemůžu hlasovat

IrenaS napsal(a)

Jen pro jistotu, jsi na www.openoffice.cz (včetně toho www)? Tento problém se nám stával
pokud na jeden web vedlo více domén.

Ano, přesně http://www.openoffice.cz
Přišla jsem na tyhle stránky z googlu - něco jsem tam hledala a prostě jen klepla na odkaz na tyto stránky
Ira

Procházel jsem logy, ten případ jsem tam našel. Zatím netuším v čem je problém, ale opravíme to.

Offline

#6 18. 10. 2008 17:54:47

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

Ahoj,
jen tak pro zajímavost. Dnes jsem hlasovala, že používám OpenOffice 3 - hned - a hlasování jelo.
Mám linux - OpenSUSE 11 a hlasovala jsem z Konqueroru.
Před tím - když mi to nešlo - jsem hlasovala z Firefoxu 3.
Ale on Konqueror mi zase velmi špatně zobrazuje www stránky openoffice.cz. Všechno je jako nenaformátované - všechny texty jako řádky pod sebou.
Ira

Editoval IrenaS (18. 10. 2008 17:57:02)


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#7 20. 10. 2008 09:27:51

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: nemůžu hlasovat

To není dobrá zpráva s tím Konquim - samozřejmě jsme to testovali. Můžete mi prosím poslat obrázek, jak to vypadá, na redakce@openoffice.cz?

díky


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

#8 20. 10. 2008 15:16:49

IrenaS
Administrator
Místo Orlová
Registrace: 7. 5. 2008
Příspěvků: 196

Re: nemůžu hlasovat

redakce napsal(a)

To není dobrá zpráva s tím Konquim - samozřejmě jsme to testovali. Můžete mi prosím poslat obrázek, jak to vypadá, na redakce@openoffice.cz?

díky

Tak ten požadovaný obrázek asi nepošlu. On včera Konqueror stávkoval a opravdu mi veškeré www.openoffice.cz stránky zobrazoval jako nenaformátovaný text. Všechny ostatní zobrazoval dobře.
Dnes - vše v pořádku. Zobrazuje jak má i vaše stránky.
Zdraví
Ira


Irena Šafářová
redakce portálu

Offline

#9 21. 10. 2008 15:20:27

redakce
správce webu
Místo Opava
Registrace: 15. 9. 2008
Příspěvků: 288
Web

Re: nemůžu hlasovat

Tak to je pak asi v pořádku... :-) díky


Vlastimil Ott
správce webu, redakce

Offline

Zápatí