neutr napsal(a)Podle mne je to nesprávně. Jak poznat, že že někdo má být v posledním sloupci sloučen - byť relativně sám se sebou - nebo nikoliv někde je jedno jméno, jinde nic a jinde zase třeba 3 sloučená jména.
Mám v tom též jistý zmatek, ale jde nejspíš o to, že je potřeba vyhledat ke kterému číslu jsou jaké osoby a pak do sloupce Sloučení vypsat pouze ty ostatní osoby s daným číslem; pokud je k danému číslu jen jedna osoba, tak se nic vepisovat nebude. Nebo jinak - bude se vepisovat jen pokud bude dané číslo duplikátní a pak tedy vepsat ostatní osoby přiřazené k tomu číslu.
Např. pro číslo 13 (řádky 15,58-60) jsou osoby Dáňa Zdeněk, Hejsek Lubomír, Jonášová Jana, Krupauer Miroslav. Na prvním řádku kde je třináctka (ř.15) je ve sloupci jméno Dáňa Zdeněk a do Sloučení tedy připsat ty zbylé se třináctkou což jsou tam uvedené Hejsek Lubomír, Jonášová Jana, Krupauer Miroslav. Na ř.58 je Hejsek Lubomír a ve Sloučení je tam Jonášová Jana, Krupauer Miroslav (obdobně pak na ř.59 i 60) -> ale myslím, že by tam správně měl být i ten Dáňa Zdeněk, tedy pokud by tam nebyl z důvodu toho, že u něj zároveň bylo číslo 12 -> což by byla další podmínka, osobu s více čísly tedy nevepisovat do těch co mají jen jedno číslo?
Na makro mi to přijde docela lehké, ale berou mě záda, tudíž dnes se tomu již nezavěnuji, jak v příštích dnech nevím, mám ty záda poslední týdny hodně nevypočitatelná.