Ahojte,
snazím se uz pár měsíců přijit na to jak vyplnit revizi ve writeru s tím, že zadám asi 5 hodnot v calcu do buněk a potřebuju, aby se mi to promítlo v textu revize.
Již jsem zkusil pár variant:
POužití DDE ve writeru. Řádek v dokumentu jsem dal do tabulky o jednom řádku a do jednoho pole jsem vložil odkaz přes DDE na buňku v tabulce.
Takže jsem zadal pět položek v tabulce a měl jsem jistotu, že se to dosadilo tam, kde potřebuju ve writeru a dal jsem jen uložit.
Problém:
po uložení a opětovném otevření, přestalo propojení writeru s calcem fungovat! Ani manuálně to nešlo oživit přes aktualizaci odkazu. Vynutit propojení šlo jen tak, že jsem writer zavřel přes správce programu natvrdo a on pak chtěl obnovit dokument. Jednou jsem to zapomněl udělat tímto způsobem a ztratil jsem svoji šablonu, protože nefungovala.
Zkusil jsem to v Microsoft office, ale tam to jde paradně, ale tu hodnotu si to hodí na samostatný řádek a ne do textu, takže nepoužitelné.
HLAVNI DOTAZ:
Jak mohu toto prosím vyřešit a udělat si šablonu ve writeru, kde se do věty promítne obsah pár buněk z calcu?
Díky!