Ţak dnes jsem vyzkoušel kompatibilitu (Writeru). Byl jsem na inspekci, protokol psal na noťasu s OO 3.1 v DOCu. Vše bylo fajn do doby, kdy jsem chtěl protokol vytisknout. Na flashi jsem jej dal do PC organizace, kde měli nainstalovánu tiskárnu a MSO. Byl jsem velmi nemile překvapen, všechny odstavce byly rozhozené. Myslím, že co se týká kompatibility s MSO, tak OO nepokročil za dva a půl roku ani o píď a to měli na organizaci MSO 2003 (myslím, nebo starší), nechtěl bych vidět výsledek v MSO 2007. Sorry, ale OO šel do 00. A to používám při psaní zobrazení značek, takže nepoužívám k formátování odstavců takové kraviny, jako odsazování mezerníkem atd., jako to dělá tak 80% lidí. To by pak asi byly teprve výsledky :-(
Samotného mne to moc štve, neboť jsem příznivce tohoto softu, ale abych své protokoly před tiskem celé upravoval v MSO, to si nemůžu z časového hlediska dovolit. Nechápu, jak se tady může psát, že je OO kompatibilní s MSO, když to vůbec není pravda. Jo a při svých kontrolách za 2,5 roku ježdění po Olomouckém, Jihomoravském kraji a Vysočině jsem ani u jediné organizace nenarazil na OO. Všichni mají MSO. Sám to nechápu, vždyť nemám jen velké organizace a v dnešní době by asi měli všichni šetřit, ale nejspíše bude právě problém v té kompatibilitě - ta je stále tristní. Jestli ta nebude 100%, nemá OO šanci zabydlet se ne trhu na vyšších místech.
Editoval maxov (1. 7. 2009 15:41:08)