No jestli tam jsou jenom čísla, tak bych doporučil vybrat vše (Ctrl+A), otevřít dialog "najít a nahradit" zadat tečku pro hledání a čárku jako náhradu. Dá se také použít formát čísel protože tečka je anglo-americká notace. To je trošku obtížnější. Dále by šlo udělat automatické dokončování - respektive opravy kde by se nahradila tečka za čárku, ale zase by to fungovalo vždy - a to je kontraproduktivní.
Myslím že dobré řešení by bylo také pomocí vzorce - nevím jistě (searach, find + pozice nahradit) a myslím že nejlepší by bylo replace (nevím z hlavy přesný název). Podívejte se do průvodce funkcemi - vyberte textové a najděte vzorec který nahrazuje část textu. Je tam zadání hledaného řetězce - buňka, hledaný text "." a náhrada ",".
Má to nevýhodu, že ten upravený výraz je v jiné buňce. Navíc asi nevíte, že je to nejspíš číslo v textovém formátu - převod z CSV. Takže ten vzorec s náhradou se musí zabalit do "=VALUE(VzorecNáhrady)". Následně by bylo dobré všechny takto upravené vzorce načíst do paměti a vložit hned jen jako čísla a text. Zůstanou čísla (už to nebudou vzorce). Potom můžete původní sloupec s tečkou smazat.
Otestujte - já nejsem doma a nemohu to správně určit. někdo se toho asi může ujmout, odzkoušet a dát sem správný vzorec. Já budu u sebe až asi nejdříve 2.1.2018.
Přeju příjemné svátky a úspěch.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ