Ano je to možné ale nejsem doma takže nejdříve zítra. Jsou tam určité triky s nastavením vlastního formátu stránky. Podle všeho budete potřebovat 3 až 4 vlastní styly.
Problém je v nastavení stylu stránky pro všechny dokumenty, nebo jen pro jeden určitý. Při tom by mělo být individuálně nastaveno číslování, styly odstavců a vše co má být rozdílné. Je při tom poměrně důležité udělat rodičovský styl tak aby uměl všechny styly stránek podřízených.
Už jsem to dlouho nedělal a tak musím prověřit poslední verzi LO i AOO které mohou být výrazně odlišné a chce to možná chvíli laborovat. To by se mělo upřesnit - v čem pracujete LO nebo AOO?
Lze úspěšně upravit levou a pravou stranu jako standardní styl který je mezi styly už nastaven. Následně pro dokument nastvit levé i pravé stránkování nastavení FORMÁT > FORMÁT STRÁNKY > objeví se karta s názvem FORMÁT nebo STYL STRÁNKY > KARTA STRÁNKA tam by mělo být nastavitelný typ stránkování.
Potom se stránky opravdu střídají ale problém je se zařazením dalšího 3. a dalšího stylu. Často se upravují jen některé podřazené styly a nikoliv celé styly stránek. Takže zítra se budu moci do toho pustit a snad nebudu dlouho hledat správné řešení. Poustím se do toho nejdřív zítra odpoledne.
Možná někdo zareaguje rychleji ale i tak se pokusím oživit si postupy které jsem už kdysi testoval, ale už si přesně nepamatuji. Odpovídám jen proto abyste nerezignoval když nebude odpověď hned :-(
Editoval neutr (4. 11. 2017 19:26:46)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ