Zavolejte si FORMÁT > STRÁNKY > KARTY Ohraničení a Sloupce.
- Na kartě může být jiné označení podle toho jestli máte Libre office, nebo Apache OpenOffice. Tam můžete vše otestovat (zapnutí vypnutí, tloušťka čáry, barva, nebo na kartě "Sloupce" udělat to co jsem uvedl jako dodatek kterému jste nerozuměl.
- Postup jak uvádí "lp." se nalézá v nabídce ZOBRAZIT > HRANICE TEXTU. Vy jste ale přesně toto uváděl jako otestované viz : Zkoušel jsem vypnout vše v menu Zobrazit, ale rámy nezmizely. Já jsem z toho usoudil, že všechny normální možnosti jste otestoval. Nyní se asi správně domníváme, že jste úplný začátečník a nevíte ani jestli je jste stisknutím opravdu operaci provedl. Ono totiž to stisknutí musí udělat něco se zatržením (orámováním) té nabídky. Když se nic nezmění - pak to nefunguje, ale může to být chyba například určité verze LO, AOO.
Takže pod dojmem, že jste základní věci otestoval s tímto výsledkem jsem nabyl dojmu že cestou může být právě přeinstalování na jinou verzi - nejlépe LO. Ovšem trik s přeformátováním 2sl>1sl>2sl, nebo opačně 1sl>2sl>1sl často nevyzkouší ani zkušení uživatelé a editují jen grafické prvky rámů.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ