Tak jsem se na to dnes podíval ale mám dojem že to přímo nepůjde. Zkontroloval jsem svoje makra a našel jediné. Tak jsem se podíval na net a našel ještě jedno.
Řešením je například spustit makro, které přepíše hodnotu pro zobrazení. Funguje to, ale potíž by nastala v případě, že je sekcí více. Je to sice také řešitelné, ale musí se postavit makro které přidá nový CheckBox (nebo RadioButton), respektive zvolit jiný ovládací prvek. Například seznam, nebo pole se seznamem. Ve výsledku by pak byla šablona, která by generovala dokumenty s CheckBoxy. Problém je v tom, že k sekci nepze přiřadit makro tak jako například k tlačítku a podobně.
Lze makrem sekci zavolat, nebo dokonce sekci i s ovládacím prvkem vygenerovat. Dokonce lze vytvořit docela snadno makro pomocí záznamníku, které sekci vloží. Horší je to se skrytím sekce, ale také to jde pomocí záznamníku i když to chce chvíli testovat postup...
Jinou cestou je zobrazení a nebo skrytí všech sekcí naráz. To zase asi neodpovídá původnímu záměru. Takže jde to, ale dře to :-(
Pokud se nebojíte maker postnu sem nějaké vhodné. Stačí upřesnit co a k čemu. Do šablony se mi moc nechce, ale jsem schopen ji postavit tak aby se na místě kurzoru vygeneroval nejaký ovládací prvek který sekci aktivuje a uživatel zadá jen URL sekce (výběrem který se automaticky nabídne).
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ