Tohle už je docela zastaralé téma. Bohužel Daniel Sedláček se nějak z obzorů OpenOffice.cz vytratil. A tak se pokusím ač nefundovaně odpovědět :
Vkládání příloh :
- Je tím myšleno skutečně přikldádání souborů ke stažení, ale také
- Vkládání dokumentačních odrazů které se automaticky otevřou (nemusí se na ně klikat)
Oba způsoby fungovaly, ale obrázky jako obrázky náhledu musely mít určitý formát. Už si nepamatuji jaký ale byly asi 2. Podobně se soubory ke stažení. Také ne všechny typy souborů se daly uložit.
Dnes je už Wiki ve značné devastaci a zjistil jsem, že to chodí jak kdy. Například už nelze využívat trvalé logování (asi se musí vždy znovu požádat o dočasné).
Také jsem nabyl zkušenosti že to prostě někdy vůbec nejde využít. Otázkou byla aktualizace, kterou rozhodl bývalý šefredaktor a Wiki zatratil. Nový šefredaktor se tím sice už asi zabýval, ale zetím neznáme result. Je jasné že jde o peníze.
Takže když jde o stažení, nebo jen zobrazení je lepší použít cizí úložiště. Existují jak na soubory ke stažení, tak na obrázky - aby se automaticky zobrazily.
Bohu žel některá externí úložiště udržují odkaz jen poměrně krátkou dobu a pak ho zlikvidují. V podstatě mají zájem zaplatit. Tyto služby zadarmo jsou jen reklamou. Ale funguje to alespoň chvíli. Určitě existuje více podobných služeb takže bych doporučil nějakou si najít a spoléhat se na ni. Já preferuji uložto.cz.
Editoval neutr (21. 7. 2015 08:15:07)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ