Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o pomoc při vyřešení následujícího problému. V PC mám program OO verzi AOO 4.1.1, kterou jsem nahradil verzi AOO 4.0.1. Objevil se mi problém s kopírováním a vkládáním části nebo celých tabulek v Calcu. Kopírování celých souborů je bez problémů. Když zkopíruji část nebo celou tabulku v Calcu, vloží se sice tabulka, ale formou cizího objektu ( obrázku ) na pozadí prázdných buněk, přičemž velikost vložených buněk vůbec nepasuje do sešitu v Calcu. Dá se s tím pracovat, ale pouze jako s cizím objektem ( obrázkem ) v tabulkovém souboru. V PC mám také program MO 2010 Excel, atd., ale oba programy si nikdy vzájemně nevadily a naopak navzájem dobře spolupracovaly. Nevím, jestli na tento problém můžou mít vliv programy Java a McAfee Security Scan Plus, které jsem si nedávno nainstaloval. Když u Calcu provedu vložení jinak, tak se sice vloží obsah buněk správně, ale pouze text bez dalších úprav buněk, a to ještě v úplně jiném druhu a velikosti písma. Stejný problém mám při kopírování a vkládání části nebo celých tabulek vzájemně mezi programem OO verzí AOO 4.1.1 do MO 2010 Excelu a naopak. PROSÍM O POMOC PŘI VYŘEŠENÍ TOHOTO PROBLÉMU. DĚKUJI.
Editoval petr09 (29. 6. 2015 16:01:58)