Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 11. 6. 2015 13:16:02

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Mám tabulku:

A    B
1    aa
    aa
    aa
1    aa


aplikuji automatický fitr. Nastavím že Sloupec A má nabývat pouze hodnot 1. Přesto je stále zobrazen druhý a třetí řádek.

Může to někdo potvrdit i v novějších verzích?

Offline

#2 11. 6. 2015 15:54:52

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 2,968

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Ano dělá to i verze LO 4.4.3.2. WXP SP3. Vzpomínám si, že tam původně bylo také nastaveno zacházení s prázdnými buňkami. Nyní tam nic takového není.
     Ale jakmile do těch prázdných buněk zadám ="" tak se to ve filtru objeví a normálně s nimi zachází. To je ale opravdu nesprávně.


Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#3 12. 6. 2015 06:48:58

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Díky.

Offline

#4 13. 6. 2015 19:17:35

strepon
Člen
Registrace: 6. 1. 2011
Příspěvků: 152

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Pro filtrování prázdných buněk bych použil volbu "Neprázdné" v horní části filtru.

Od verze 5.0 se vše zjednoduší, hodnota "prázdné" bude zobrazena se zaškrtávacím polem stejně jako jakákoliv jiná hodnota.

Offline

#5 15. 6. 2015 07:00:08

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Díky.

Offline

Zápatí