Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice
 

#1 11. 6. 2015 13:16:02

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Mám tabulku:

A    B
1    aa
    aa
    aa
1    aa


aplikuji automatický fitr. Nastavím že Sloupec A má nabývat pouze hodnot 1. Přesto je stále zobrazen druhý a třetí řádek.

Může to někdo potvrdit i v novějších verzích?

Offline

#2 11. 6. 2015 15:54:52

neutr
Člen
Registrace: 8. 3. 2007
Příspěvků: 2,581

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Ano dělá to i verze LO 4.4.3.2. WXP SP3. Vzpomínám si, že tam původně bylo také nastaveno zacházení s prázdnými buňkami. Nyní tam nic takového není.
     Ale jakmile do těch prázdných buněk zadám ="" tak se to ve filtru objeví a normálně s nimi zachází. To je ale opravdu nesprávně.


Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ

Offline

#3 12. 6. 2015 06:48:58

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Díky.

Offline

#4 13. 6. 2015 19:17:35

strepon
Člen
Registrace: 6. 1. 2011
Příspěvků: 150

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Pro filtrování prázdných buněk bych použil volbu "Neprázdné" v horní části filtru.

Od verze 5.0 se vše zjednoduší, hodnota "prázdné" bude zobrazena se zaškrtávacím polem stejně jako jakákoliv jiná hodnota.

Offline

#5 15. 6. 2015 07:00:08

Ondra.kl
Člen
Registrace: 30. 9. 2008
Příspěvků: 933

Re: LO 4.3.7.2 - nepsrávně fungující automatický filtr

Díky.

Offline

Zápatí