To je dotaz do pranice. Teoreticky by to měl zvládnout Calc LibreOffice nejnovější verze. Já se touto problematikou intenzivně zabýval ještě asi před 1/2 rokem. Tedy spíš obecně používáním AOO, LO ve státní správě. Nyní ovšem pracuji na rozšířeních které jsem sice v dubnu zveřejnil, ale zatím jen v první verzi a budou nejméně 4. Takže nyní mimo fóra a tohodle záměru nic nedělám.
Problém se jmenuje XML filtr pro tuto aplikaci. Státní správa má požadavky aby to nějak standardně fungovalo. Z toho důvodu má také každý možnost svou variantu otestovat pomocí portálu státní správy. Ovšem pak se musí svést boj s uplacenými úředníky. Zažil jsem reakci ziskuchtivého hovada kterému vadila věta, že se to (něco nechci psát co - zasvěcení vědí) nemusí platit.
Proto by to chtělo aby redakce zaplatila programátora a šla do boje. Ale tahle skutečnost doslova vybudí vlnu zuřivosti kreténů jako byl ten jemuž nemohu přijít na jméno. Mají jistě tiché požehnání (možná i rozkaz) vyřadit všechny jiné možnosti mimo MS. Byl by to žádoucí průlom.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ