neutr napsal(a)V podstatě 'výjimka v provedení synchronizace' nezní moc logicky protože LO používá několik do instalací zabudovaných rozšíření a ta se logicky nemusí synchronizovat. Už vůbec mi nepřipadá logické, aby to blokovalo spuštění LO.
LO aj AOO synchronizuje rozšírenia len pri prvom spustení (aj tie zabudované) po inštalácií, potom už nie. Možno aj preto, lebo sa inštaluje pre viacerých používateľov, z ktorých si každý môže nainštalovať svoje vlastné rozšírenia.
Tiež mám XPSP3 a mám súbežne nainštalovanú LO 4.3.1 a AOO 4.1.1 a bežia bez problémov. Zrovna som vyskúšal spustiť jednu inštanciu LO a jednu AOO naraz aj s otvorením dokumentov. Bez problémov.
Je ale pravda, že som nainštaloval balíky bez jazykov (okrem slovenčiny a češtiny pre rozhranie), bez slovníkov a len so základnými doplnkami ako skriptovanie, grafické filtre ale bez mediawiki, activeX a tak. Proste s tým čo potrebujem. Niektoré dolnky považujem za zbytočné (môj osobný názor), ale, každý podľa svojho gusta.
Radšej venujem pár minút nastaveniam a doplneniu rozšírení ručne (tie čo používam mám na disku) a to z jedného veľmi jednoduchého dôvodu: Nepotrebujem vždy, keď chcem nejaké rozšírenie vyhodiť púšťať celú reinštaláciu, čo je pri zabudovaných rozšíreniach nutné. Takto mám nad nimi plnú kontrolu.
Preto bych doporučoval Sladeckovi natvrdo odinštalovať LO z PC aj s prečistením registrov a vymazaním všetkých vytvorených adresárov a nainštalovať LO na čisto. Nechať len nevyhnutné rozšírenia a ostatné doinštalovať ručne. Možno je to trochu otrava, ale mne osobne sa to osvedčilo vždy.
Čo sa týka nastavení dajú sa jednoducho preniesť ručne, stačí pred inštaláciou niekam prekopírovať adresár c:\Documents and Settings\UŽÍVATEĽ\Data aplikací\LibreOffice a po inštalácií stačí prekopírovať naspäť s prepísaním nainštalovaných súborov. Adresár DATA APLIKACÍ je skytý.
Editoval Roman Toman (7. 9. 2014 09:07:30)
Win 10 PRO 64, LibreOffice
Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému