Nepíšete zda jste se pokusil přepsat klávesové zkratky. Problém klávesových zkratek může být způsoben obsazením příslušné zkratky operačním systémem. (Potom by ale zřejmě zkratka pro formát nefungovala vůbec. Je možné, že se to umí samo přenastavit - to ale nevím - jen spekuluji.)
Takže se pokuste přestavět klávesové zkratky pro příslušnou aplikaci, nebo celé AOO takto :
- Nástroje > Přizpůsobit > karta Klávesnice. Tam si nalistujte zkratky ne které jste si zvykl. Podívejte se, jestli jdou přestavět. Pokud ne, zabral je OS.
Problém s těmi hodnotami se tu objevuje zřejmě poprvé v souvislosti s AOO. Já jsem sice na W8.1 instaloval vícekrát, ale vždy jen LO. Tak ani nevím kde to otestovat.
AOO není tak vstřícné jako LO, přes to se to dá nahlásit. To ale někdo musí otestovat a potvrdit. Je možné, že to s vlastnostmi AOO nesouvisí, proto by to možná chtělo verzi 4.1.1. odinstalovat a natáhnout verzi původní 3.4.1. Detekovat, zda to také nedělá na těch nepříjemnejch osmičkách. Pak teprve testovat nejnovější verzi.
Možná byste mohl vyzkoušet instalaci LO a tam si ověřit funkčnost jak klávesových zkratek, tak těch zvýrazněných hodnot (to je otázka formátu buňky).
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ