To už vypadá dobře. Nyní byste měl popřemýšlet co dál. Psal jste, že představu máte.
- Nejdříve byste asi měl ten upravený dialog napasovat na skutečný soubor, aby vypisoval kam má.
- Potom popřemýšlet, zda poslední 3, nebo 4 kolonky nebude lepší nechat naimportovat jako výpočet. Postup je podobný jako při výpisu a ten můj obecný první vzor takový příklad obsahuje.
- Měla by existovat kontrola. Tedy například jestli ta konta obsahují dostatek kapitálu, nebo věcně všechny položky zadání (zda mají nějaký zápis datumů a podobně - hlavně že nejsou prázdné).
- Úspěšná kontola by měla vyhodit hlášení, že je vše OK a že se to může zapsat.
- Vlastní zápis by měl skončit dotazem zda uživatel nechce provést další zápis. To znamená na konci MsgBox se dvěma tlačítky ANO/NE. Když ano tak pomocí GoTo skočit na začátek, když ne tak exit sub.
Myslím, že nyní máte vše potřebné. Pokud budete chtít něco dalšího otevřete prosím nové vlákno. Tohle už není aktuální časem ani obsahem.
Osobně jsem rád, že se někdo pokouší dělat něco praktického se standardními příznaky dobrého programu. Je potřeba plno šablon na různé věci. Přeju úspěch a radost z práce.
Editoval neutr (6. 3. 2015 14:37:48)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ