Niekolkokrat som to nastavoval a stale neuspesne. Zhrniem to teda:
1:otvorim novy dokument-upravim v nom pozadovanu vysku riadku na 0,6-ulozim ju vo formate "sablona tabulky ODF/.ots/" pod nazvom "mojasablona 0,6" do adresara "Documents and Settings\Odbyt\Application Data\OpenOffice.org\3\user\template".
2:idem v tom istom dokumente na subor-sablony-usporiadat. tam sa mi otvori okno Sprava sablon,v lavej casti kliknem na "Moje sablony" a ukaze sa mi vytvorena "mojasablona 0,6"-kliknem na nu,potom-prikazy-nastavit ako vychodziu-zatvorit, zatvorim cely dokument.
3:vytvorim "Novy dokument.ods" a po otvoreni tam, nieje vyska riadka 0,6 ale 0,45 co je povodna vychodzia hodnota.
Ak otvorim "Novy dokument",kde vyska riadka nieje v poriadku,idem do subor-sablony-usporiadat,tak v Sprave sablon-po kliknuti na-Moje sablony-sa mi ukaze vytvorena "mojasablona 0,6". Ale ak v tom dokumente idem na subor-vlastnosti-tak na karte vseobecne pri sablone nieje nic!
Chcel by som sa spytat ci nieje nieco chybne v okne subor-sablony-usporiadat,ale v pravej strane okna kde sa mi ukaze "Novy objekt-OpenDocument Zosit" ?
Mozno podla toho zistite,ze niekde robim chybu.