Našel jsem makro. Pokud to neumíte přizpůsobím ho.
V současné době podává jeden obrázek do absolutních souřadnic sešitu (x a y) plus velikost obrázku. Musí se upravit tak, aby vysázel 8 obrázků a každý do jiných souřadnic. To se dělá pomocí cyklů. Toto makro by se mělo spouštět jiným makrem, které iteruje řádky pomocí modulo 8. Místo odkazu stačí do makra adresa foldru a do sešitu jen názvy. Zřejmě by se mělo makro dát spustit jen na jediný list, respektive na jedinou průkazku, nebo na všechny. Na 1 průkazku proto, aby se dala udělat oprava a nemuselo se tisknout vše například při chybě údajů, při novém nástupu a podobně.
Napište jestli si na to troufáte, nebo pošlete vzor formuláře, jednu, nebo 2 fotky a název foldru odkud se to bude načítat. Musí to být plná cesta. Tu zjistíte nejlépe tak, že vytvoříte hyperlink na nějaký obrázek a po volbě zkopírujete údaj z prvního řádku.
PS - stačí aby tam byl formulář na správném místě a několik fiktivních lidí - databáze která se dá použít bez dalších úprav. Napadlo mne, že ty rozměry dám také do sešitu, aby se s nimi mohlo pracovat - makro si je načte. Někdy budete průkazky měnit a pak se to hodí.
Editoval neutr (9. 1. 2015 17:03:14)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ