Pan redaktor má pravdu, nakonec se s tím dá nějak poradit, byť je to spíš otázka intuice a náhody. Určitě bych se nebál dělat v tom i něco většího, což se ostatně děje (sto stran). Mám dojem, že určitým řešením je přiřazovat styly stránkám, ale to pak má na svědomí likvidaci dalších stylů odstavcových...
Jojo, openMagazín je skvělá věc, líbí se mi, ale pro mě začíná být lehce out. Potom, co se mi za živý svět nepodařilo nainstalovat nejnovější openSUSE, co mi nefungovala síťovka v Mandrivě, co jsem nemohl nainstalovat nejnovější Kubuntu ani Ubuntu a když jsem v Ubuntu udělal přechod na nejnovější verzi, nemohl jsem se ani nabootovat, jednou pro vždy na linux hážu bobek a hodlám se věnovat svým bezproblémovým widlím, v nichž se nemusím s každou pitominou dělat, kompilovat instalační balíčky, babrat se se závislostmi atakdále, mám vystaráno, klid a pohodu. Nemám kompa na to, abych mu sloužil.
Jsem děsně zklamaný, protože se mi Ubuntu (barevně vylepšené podle mého gusta) ohormně líbí a jinak ten systém mám moc rád.
Omlouvám se za OT, to je spíš pro redaktora, sorry.
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte tak orientaci na fóru při vyhledávání řešení problémů
JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ