Ono mi jde jde zejména o to, jestli nechcete něco předělat, nebo dodělat. Jsou tam jistě věci, které asi nevyužijete. V podstatě nevím jak vypadají Vaše ostrá data. Pokud máte všechny relace typu 1:1:1 - tak potom tyto roletky stačí bez hledání souvztažností, nebo bez vyhledávání autofiltrem.
Zase naopak pokud existuje relace X:Y:Z, pak se může stát, že se dá najít hodně stejných případů a ten, který je správný není možné bez dalšího určit. Nyní se vypíše první nalezený ale nikoliv všechny takové případy. Takže když je nalezena jen částečná shoda, musí se objednávající podívat autofiltrem do skladu (což byste v jiném případě musel udělat Vy). Pokud se někomu nechce hledat takto a sekne to tam "Vynuceným zápisem" tak mu můžete řádně vyčinit.
Tato verze má také určité slabiny. Nesmí se přehazovat pořadí listů - což se někomu nemusí hodit, protože bude chtít přidat na začátek vlastní listy a tam třeba něco vyhodnocovat, nebo dělat tiskové sestavy ap. Další problém je v tom, že načítání do seznamů "roletek" musíte vždy při změně obsahu skladu ručně nastavit. To může dělat problémy v tom smyslu, že pokud smažete úsek - od řádku 2 do řádku 1001, tak se Vám roletka nenaplní daty (smažete obsah roletky). Když tam přidáte nad tisíc, tak to také nebude vidět. Při tom bude problém s tím, když byste načítal denně list ze skladových zásob (to se dělá udělat pomocí DDE vždy při otevření sešitu).
Já to mám připravené, ale musím přepisovat kód (například číslo listu na název aby šlo listy přehazovat v pořadí), nebo registrovat sklad jako úsek databáze aby se automaticky roletky plnily aktuálními daty. Je toho prostě dost co Vás může překvapit.
Také asi některé dialogy nebudete potřebovat aby neotravovaly. Takže to je přizpůsobení Vašim potřebám, ale to musíte specifikovat.
Editoval neutr (3. 11. 2014 11:08:57)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ