Ten probém má jistě jiné řešení, to je potřeba upřesnit.
A - Příkazovou řádku spouštíte z OS Windows. Při tom je LO načteno při startu - automaticky?
B - Pokud ne spouštíte LO samostatně - jak?
C - Volání podle mne musí nejprve korektně spustit (asi hidden) příslušnou aplikaci - ono není jedno zda se exportuje z Writer (podle tématu ano) - existují aplikace jako hlavní dokument, běžný ods, ods/web, xml.
D - pokud je příslušná aplikace spuštěna - nevidím důvod používat příkazovou řádku jinak, nežli spustit makro. (Pak bych ale pochyboval i potřebě příkazové řádky.)
E - Spouštět přímo - obecně LO (i AOO) z příkazové řádky v podstatě znamená volat XML, které jsou při nespuštěném balíku zkomprimované.
Takže nejdříve byste měl lépe popsat co voláte před tím 'soffice.exe --headless --convert-to pdf *.odt'. Je to dost neobvyklé. Poměrně často se můžeme potkat s voláním Sheel-u z makra, ale jestli voláte třeba z MS Office, nebo js., PHP ap do LO - nevím nevím.
Předpojkládám, že asi možná voláte konkrétní - existující soubor uložený pod nějakým názvem. Chcete aby se uložil do pdf. V AOO (i LO) existuje jak volba uložit jako pdf (tz přímý export), tak volba export, a není to totéž.
Podle toho vašeho vyjádření ale voláte 'ANT' (nástroj pro sestavování softwarových aplikací AOO). S tím žádnou zkušenost nemám, ale na první dojem to na mne působí jako byste chtěl za běhu generovat nestandardní typy dokumentů (výstupů), respektive rozšiřovat funkčnost balíku AOO jiným způsobem, nežli za pomoci Extensions. (Mimochodem pro AOO existuje aktuální Builder od tuším Marcelliho - testoval jsem ho asi před týdnem)
Možná byste měl trošku víc popsat oč se snažíte. Třeba by to zajímalo nejen mne, ale řadu ostatních.
Editoval neutr (19. 6. 2014 19:53:17)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ