Díky. Zálohuju a zkusím. Každopádně pracovat se s tim bude jinde než kde to tvořím,tak uvidíme. Mě nakonec o to zabezpečení tak nejde. Stejně to potom sem na fórum dám i s díky p.Gešvantnerovi a Sedláčkovi za dobré základy. Ovšem manželka pro kterou tohle vyrábím to nechce v práci nechat k používání. Původně jí totiž dali na fakturaci jen holou tabulku,která měla formu pro tisk a jinak se vše vyplňovalo ručně včetně DPH podle kalkulačky. Teď rok pracuje s mými tabulkami,které jí hned sebrali a dělal tam na tom kdekdo. Ty jsou bez maker,ale práci jí to zjednodušilo hodně,tak finální verzi odlifrovala na dropbox a v PC tam nic nenechává. Teď jsem se rozhodl,že se budu učit dál a že k tomu napíšu makra. Nastudoval jsem seriál p.Sedláčka,ale bylo to jako nabiflovat slovník a zkoušet mluvit cizí řečí. Pak jsem našel seriál p.Gešvantnera,začal v tom upravovat a chápat jak to funguje. Teď se prozměnu vracím k Sedláčkovi pro základy a rázem se mi slovník jeví velmi užitečný.
Nakonec jsem tedy předělal tabulky p.Gešvantnera k obrazu svému a teď to s pomocí p.Sedláčka a taky konkrétně Vašich neocenitelných nápověd vylepšuju. Dobrý zdroj informací je též Pitonyak.