Připadá mi to, jako když jste (Vy, nebo někdo jiný) kopíroval data do všech listů z listu 111.DP4, tak jste vykopíroval i ten komentář. V posledním listu jste asi měl také kopii Listu 111.DP4, kde se asi komentář objevil prvně. Následně se asi vlastní data smazala a přepsala. Tím zůstaly komentáře i v listu Regulace_data.
Problém vlastního smazání jsem nenašel, ale napadlo mne, čím se to stalo a proč to nejde opravit. Originál je Excel. Když to uložíte opravené jako ODS tak se tam po novém otevření sešitu nic neobjeví. Ono se to ptá, zda uložit jako původní formát, nebo ODS. Potvrďte ODS a uvidíte. Zpětně se to dá zase uložit v Excelu (pokud je to z práce - doma udělané a zase to odevzdáte do práce).
Smazání uděláte nejlépe jako volbu "DELETE" a v dialogu ponecháte zatržené jen komentáře (ostatní okenka bez volby). Takhle všechny komenty vymažte a uložte jako ODS - a zavřete sešit. Následně ho znovu otevřte a uvidíte, že jsou komentáře opravdu pryč. Následně můžete uložit znovu jako Excel a přepsat tak původní sešit.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ