Dobrý den, prošel jsem řadu článků i témat ve fóru, které řeší tuto záležitost, nicméně jsem nenašel to, co jsem přesně hledal - 1) potřeboval bych v dokumentu nezobrazovat číslo stránky na první stránce a na všech dalších ano, s tím že číslování bude začínat fyzicky číslem dvě na druhé stránce. Tuším, že ve Wordu pro to existovala jednoduchá volba "nezobrazit číslo na úvodní stránce" nebo tak něco. V Open Office jsem nic podobného nenašel a všechny další způsoby, o kterých jsem se dočetl mi nepřijdou úplně vyhovující, resp. oproti uvedenému řešení Wordu zbytečně složité. Existuje prosím v Open Office něco obdobného jako ve Wordu, tzn. bez nutnost měnit formát stránek, řešit rámce nebo fyzicky přidávat prázdné stránky? 2) lze posunout číslování tak, aby začalo číslem dvě na první stránce? Pokud použiji odchylku ve volbě pole, číslování se posune, ale poslední stránka zůstane bez čísla. Další prázdnou stránku přidávat nechci, neboť v dokumentech používám i záhlaví a při tisku bych běžně zapomněl netisknout tu poslední prázdnou stránku a zbytečně by mi vyjel prázdný papír se záhlavím:). Děkuji!
____________________________________________--
Značím jako vyřešené
;o)
Editoval sedlacekdan (3. 3. 2014 11:41:31)