Nebyl náhodou ukládán pod heslem? To co popisujete jsem na vlastní kůži nezažil. Můžete poslat screen kousku obrazovky s hláškami a hlavně těmi znaky?
Testoval jste filtr UTF 8? Oni jak AOO, tak LO ukládají někdy podivně. Korektně ukládají jen znaky podle ASCii 7 bitů jako opravdové ASC. Zbytek je v Unickode. To znamená, že angličtina vystačí jen se 7-mi bity, ale ti ostatní tam mají unicode směs a není zřejmé, jak stabilní to je. V nápovědě se uvádí, že "někdy" pracují s Unicode, a "jindy"? snad s ASCii 8 bit.
Neměl jste zapnutou podporu pro asijské fonty písem? Nepoužíval jste někdy například nástroje ke komprimaci, nebo k archivaci, které vytvářely skryté kopie, nebo foldry a disky?
Pokusy s cizími fonty vůbec nedoporučuju a nejen proto, že jich je docela hodně. Ten font se tam může dostat omylem tak, že si uložíte například webovku z Japanu. Oni mívají 2 jazykové verze v jednom bloku kódu. No a Vy si pak i s Angličtinou stáhnete nějaký orientálná jazyk. OpenOffice přiřadí k celému dokumentu font který je detekován a tak celý soubor může být podle toho zkonvertován autodetekcí. Samozřejmě, že jste o tam možná ani nemusel vědět. Mohlo to být v čemkoliv, co jste otevřel.
Odzkouěejte vymazat nastavení pro AOO. - Najděte Document and setings na "C". Tam najděte svůj profil, otevřete a měl byste se proklikat až k foldru AOO kde je složka 4 - je tam asi jediná, ale můžete mít ještě složku s verzí 3. Spíš nežli labotovat, nemilosrdně smazat. (AOO při tom musí být vypnuté to dá rozum). Hned po smazání je lepší restartzovat počítač a spustit znovu instalaci - ale s volbou opravit. Pak můžme jít dál. Já bohu žel nemám W7, tak si to musíte dohledat v tom svém profilu sám. Problém je v tom, že tady se nastavení archivuje i po odinstalování, a následně to načte nová verze. Pokud tohle neuděláte, nastavení se může držet i přes všechny nové instalace a reinstalace.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ