Ve svém posledním příspěvku Odkaz na externí data na tomto tématu jsem uvedl chybu LO, která byla odstraněna. Uvedl jsem další nedostatek, který jsem považoval za kosmetický. Jedná se o znakovou sadu, která vyskočí z odkazu. Nyní si to už nemyslím.
Našel jsem další chybu LO 4.1.2.3, která odpovídá tomu, že chybně přidělená sada znaků vytváří další nedostatky. Hledal jsem na BugZille a nic. Samozřejmě znaková sada se týká zřejmě jen českých verzí.
Tou další chybou je vada při hledání z okna Basic. Zadám například hledání hesla "MAX", nebo "hiden". To abych našel všechny verze maker, kde je toto slovo použito (mám jich požehnaně). No a například místo "SUM" mi to najde některá slova se třemi znaky - například For.
Jak už jsem psal na BugZille nic. Je také asi pravdou, že tuhle funkci v Basic knihovnách používá jen málo lidí. Stejně tak "odkazy na externí data". Zkoušel jsem přepnout znakové sady v nastavení LO, ale bez úspěchu. V AOO tato chyba není. Domnívám se, že by se to mohlo dotýkat "překladu". Ale detekce znakové sady podle systému je s největší pravděpodobností automatická.
Má někdo zkušenost jak to odstranit? Nebo je to zralé nahlásit na BugZillu?
Editoval neutr (20. 10. 2013 16:23:44)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ