Já jsem se nikdy nesetkal s takovým problémem asi proto, že jsem nikdy takovou myš neměl. Ale je možné, že se to dá nastavit.
Zvolte například v Calcu, ale i jinde "Nástroje" > "Volby" = OpenOffice.org > "zobrazit". V dialogu jsou dva seznamy pro myš. Jeden je pod názvem "poloha myši", a druhý "prostřední tlačítko myši". Odzkoušejte všechny možnosti.
Je možné, že nastavení budete mít uloženo na C: v "Document and settings" > Váš profil > Data aplikací > OpenOffice > 3 > user > config. Tedy podle toho zda a jaké máte WIN..
Můžete vyzkoušet smazat config, když to nepomůže tak klidně folder číslo 3. Nestane se nic horšího, než že by jste musel zadat "opravit" při instalaci. Už jsem to dlouho nedělal, ale myslím, že když smažete například jen ten config, tak se to opraví samo. To by bylo potřeba, protože možná dík té myši vyjde nastejno každá úplná nová instalace. Je otázka, zda jste již před tím měl AOO i s touhle myší. Nebo zda by nebylo možné přeinstalovat na LO. Je možné, že je to tam řešeno jinak.
V každém případě pokud by jste dělal celou novou instalaci, smažte celý foldr OpenOffice.org v "Data aplikací-ch". To bych doporučil asi jako poslední možnost před přechodem na Libre Office.
Editoval neutr (14. 9. 2013 09:25:34)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ