Problém jsem přibližně popisoval. Většinou se najde prvek, ve kterém jasou ta data, ale je to tabulka, ale častěji array (tedy seznam, který už očíslovaný není). Prvek se dá najít pomocí "getElementById().{.....}". Samozřejmě v případě, že se na stránce přemísťuje. Pokud je stále na tomtéž uméstění tak to potřeba není.
Pak je ten problém s položkou seznamu. Ta se musí najít pomocí dotazu a nejlépe cyklu na array (pole). Javascript (PHP, ASP, ap.) spustí něco podobného : for(i=0;i<id.element.length;i++){podmínka if - dotaz na vyhledávaný řetězec}. Tohle je většinou součástí anonymní funkce, která vrátí už jen tu hodnotu. Možná by to šlo nasimulovat i pomocí mnohonásobného připojení ke stránce, ale to je téměř jistě sebevražda.
To co píšu je programování v javascriptu a sem to ani moc nepatří, protože javascript nechodí i když by asi měl. Lepší je najít na toto téma dískusi - je jich dost. Osobně bych viděl problém například v tom, že některý veb má filtry proti robotům a podobná zabezpečení, zejména pokud je to nějaký eshop. Prostě je tam povolena jen metoda onMouseClick. Ta se vezme z fyzicky zaměřené myšli. Také asi znáte zabezpečení kódu obrázkem. Tam je obrázek s heslem, které musíte fyzicky vyťukat, jinak nic neuděláte. Ale jak jsem již psal tohle téma sem ani moc nepatří. Múžu poradit to, aby jste se pokusil nakopírovat seznam jako text a ten pročesat makrem, ale to je také asi pro Vás moc složité. Bude to jen nepřímo.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ