Dobrá podívám se na to. Ale dnes jedu hlídat vnuka protože mají prázdniny. Kdy se k tomu dostanu nevím ale snad v neděli. Musím najít místo v XML kde se to dá vypnout (nejspíš stačí zadat 0 nebo false) ale nevím kde to je a musím prostudovat kilometry kódu.
Když by Vám stačilo jen vypnutí jednoho modulu (Writer, Calc ap) tak bych to udělal šablonou, ale pokud to má být pro všechny moduly a ještě pro oba balíky tak to chce komplexní zásah, který ale budete muset udělat vždy když přeinstalujete na novou verzi.
Měl jsem kolegu u BM v Janově který comp otevíral do WindowsCommandera (dnes je to TotalCommander) a náramně si to užíval - odmítal jakékoliv jiné řešení takže vím oč jde. Jenom mne napadá, že otevíráte nejprve celý systém LO, nebo AOO. Když byste otevíral jen jednotlivé typy Calc, Writer... tak Vám to vadit nebude. Ale chápu že to berete jako node ze kterého si berete další výběr nebo otevíráte jen folder? Pak by Vám ale vůbec nevadilo zavádění jen historie kterou někdo může kontrolovat.
Až budu vědět víc tak se ozvu. Když byste potřeboval rychlé řešení udělám šablony které tuhle položku mít nebudou. Pak byste ale musel otevírat typ dokumentu opravdu z foldru.
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ