Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o pomoc při vyřešení následujícího problému. V PC mám program OO verzi AOO 4.1.1, kterou jsem nahradil verzi AOO 4.0.1. Objevil se mi problém s kopírováním a vkládáním části nebo celých obsahů dokumentů ve Writeru. Kopírování celých souborů je bez problémů. Když zkopíruji část nebo celý obsah dokumentu ve Writeru, nic se mi do nového dokumentu nevloží. Vložení se provede pouze tehdy, když zadám " vložit jinak ". Pak je možné provést vložení, ale v jiném formátu např. HTML nebo RTF, apod., což si myslím, že není správně. V PC mám také program MO 2010, Word, Excel, atd., ale oba programy si nikdy vzájemně nevadily a naopak navzájem dobře spolupracovaly. Nevím, jestli na tento problém můžou mít vliv programy Java a McAfee Security Scan Plus, které jsem si nedávno nainstaloval. Podobný problém mám i s kopírováním a vkládáním tabulek v Calcu. Tam se sice tabulka vloží hned, ale formou cizího objektu ( obrázku ) na pozadí prázdných buněk, přičemž velikost vložených buněk vůbec nepasuje do sešitu v Calcu. Dá se s tím pracovat, ale pouze jako s cizím objektem ( obrázkem ) v tabulkovém souboru. Když provedu vložení jinak, tak se sice vloží obsah buněk, ale pouze text bez dalších úprav, a to ještě v úplně jiném druhu a velikosti písma. Stejný problém mám při kopírování a vkládání části nebo celých obsahů dokumentů vzájemně do MO Wordu a Excelu nebo naopak. PROSÍM O POMOC PŘI VYŘEŠENÍ TOHOTO PROBLÉMU. DĚKUJI.