Tohle asi musíte otestovat. Podívejte se na Nástroje > Možnosti > Base (LibreOffice, nebo OpenOffice) > spojení (konektivita). Měl by se tam vyskytovat příslušný obladač. Je jich tam dost, ale myslím, že žádný pro Paradox (ale možná nějaký bude fungovat).
Na netu se dá dohledat určitě nějaké rozšíření, kde by se to mohlo řešit. Já si dokonce myslím, že by měly jít tabulky s příponou .db otevřít normálně.
Jinak se to musí obejít. Například nějakým nástrojem, který umí načíst databázi v jednom formátu a uložit v jiném. Něco podobného jsem měl ze slunečnice.cz myslím že to mělo ikonu červeně vymalovaného psa. Něco by mohly umět editory typu PsPad.
Ovšem pokud máte možnost ovlivnit výstup ze zdroje (Paradox), pokuste se o něco přívětivějšího. Například výstup ve formátu .csv. Base umí pracovat s více druhy databází. Podívejte se v té konektivitě. To db asi není implicitní formát Paradoxu (teda nevím to jistě. Už jsem nic takového dlouho nedělal). Ale "db" by mělo patřit databázím IBM. Jestli je Paradox na tomhle posatven nevím, ale IBM vydává verze DB dodnes. Mám doma nějakou historickou DB2 na disketách.
Nejdřív bych doporučil povolit všechny drivery (v té položce konektivita) pro Base. Potom se pokusit otevřít ty tabulky.
Editoval neutr (4. 2. 2015 11:36:50)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ