Zdravím. Potřebuji spustit makra s javascriptem. problém je v tom, že neumím aktivovat položku ve Správci maker : - javascript. Po otevření dialogu je tam jenom nápověda a zavřít. Ostatní položky jsou neaktivní. Zkoušel jsem například přeinstalovat - upravit. Ve volbách je jenom rozšířit o Python. Ten jsem ze zvědavosti aktivoval a chodí. Nepomohlo mi ani zapnutí asistenčních nástrojů. Prostě scripty BeansShell, JavaScript a Java nejdou. Problém by mohl být například v Javě, ale mám nainstalované prostředí 1.6.(něco), a odzkoušel jsem i starší verzi 1.5.(něco).
Používám verzi Apache 3.4.1. V minulosti - nějaké starší verzi OOo - a je to už delší dobu, byly externí scriptovací jazyky normálně k dispozici, a myslím, že se ani nemusely doinstalovávat. Myslím, že stačilo zatrhnout asistenční nástroje.
Tak jsem prohlédl adresář OOo a tam skutečně jsou foldry pro všechny jazyky a obsahují nejméně "Hello world". Takže nevím, jestli to nějak jde aktivovat - nenašel jsem žádný bug.
Zajímalo by mne samozřejmě, zda víte jak na to, nebo zda Vám to chodí - například na Linuxech, nebo LO ap.
Předem dík
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ