Tato stránka by ti měla snad poradit. Jak budu mít čas tak bych případně udělal i ukázkový soubor, ale jestli stihneš dříve něco vymyslit budu rád, když přiložíš.
.
Dotaz EN forum
.
Doporučuji podívat se především na předposlední příspěvek (od Moderátora DrewJensen).
.
EDITOVÁNO:
Databázi, z které případně můžeš čerpat nějaké hodnoty (a není jich málo a dost práce mi dalo některé sám zjistit neb jsem též začátečník) máš na této stránce:
.
Databaze.zip
Je to krkolomné řešení, ale je to řešení...Jinak musíš si tuto Databázi v Base registrovat aby ti fungovalo spouštění některých SQL dotazů -> Nástroje -> Volby -> OO.Base -> Databáze a tam dáš přidat a dáš tam tuto db s necháš název Databaze.
Snad to aspoň trošku pomůže. Jsou tam řešeny věci, na které jsem se ptal v předešlých příspěvcích tak můžeš testovat. :-)
Jo jinak aby jsi otestoval funkčnost tak musíš jít do formuláře Evidence_Modemu a tam ve spodní části Reklamací jít na datum přijetí a jakmile jej změníš (nebo zadáš nové) tak se aktualizují data z tabulky vybava_modemu -> momentálně nastaveno jen na sloupec origbal a cd a přenáší se to do tabulky zzz_....
Tak snad pochopíš jak to mám psané:-)
Editoval Billlly_Samotar (5. 9. 2011 10:18:07)