Trošku mi uniká kontextový smysl otázky. 3 roky starý dotaz. Nabízí se například relace
Tomatom = rabi
rabi <> Tomatom, ale navazuje na jeho vlákno na které nikdo nereagoval.
------------------------------------
Problém s importními filtry byl před těmi několika roky jiný nežli dnes. Nepíšete jakou verzi AOO (LO) máte nainstalovánu, ale je to asi v tomto případě jedno.
Asociace dokumentů je dnes mnohem lepší. I když to šlo asi i před tím pomocí "Soubor" > oteřít průvodce > konvertor dokumentů a s nainstalovaným dobrým filtrem (dá se upravit, ale nemusel být mezi standardní filtry pro konverzi načten - nainstalován).
Jde o základní nastavení - "Nástroje" > Volby > Načítání a ukládání > VBA a MSO.
Mimo toho jde o problém ten, že "Java" je zdrojem pro psaní XML a vlastně všechno "šifrování" běhá pod ní. Respektive jinak - nevím jak šifrovalo MSO před tím, ale užívali zřejmě jen utilitu "Base64". OpenOffice šifruje koncepčně jinak, ale k této knihovně má také přístup pokud se nemýlím tak je to JRE 1.5.x kde je to normálně jako nástroj na šifrování obecného XML.
Takže tenkát to nemuselo chodit z několika důvodů - volby na OpenOffice nebyly využity (zaškrtávací tlačítka ve volbách), nebo OpenOffice neměla povolený přístup ke knihovně Java (to se musí navolit Nástroje" > Volby > openOffice.org > Java. Tenkrát mohlo být bez nainstalované Javy (dnes také), ale tehdy nemusely být přístupné všechny třídy...................Nebo to uměl jen konvertor dokumentů když měl Javu a další věci.
Vůbez kompatibilita MSO - OO.o - zejména LO, ale AOO je mnohem lepší nežli tenkrát. Takže raději neřešte proč to tenkát nešlo a dnes ano. Já - a kdokoliv jiný by musel vidět to původní nastavení kde to nechodilo TomTomovi :-)
Editoval neutr (17. 12. 2013 09:00:21)
Moje e-mailová adresa
Pokud je Váš problém vyřešen, označte prosím svůj příspěvek za "VYŘEŠENÝ"
Zlepšíte orientaci při vyhledávání řešení JAK OZNAČIT TÉMA ZA VYŘEŠENÉ