Plastique napsal(a)Napadá mě pouze funkce Najít a nahradit, klepněte na Více, zatrhněte Hledat styly a pak nahoře vyberte styl. Samozřejmě nebudete zaměňovat, ale jen vyhledávat.
Nebo dát ten styl do osnovy a pak se vám objeví v navigátoru... ale to není asi úplně ono.
Děkuju, je to trošku jinak než jsem byl zvyklý u jiného programu, ale v principu to je přesně to co jsem hledal.
Dnes jsem ještě našel (vlastně to samé) přes doplněk "AltSearch", tak uvádím pro úplnost:
- u okýnka "Hledat:" se vybere z možností "Atributy": "Odstavcový styl", "Znakový styl" nebo "Seznamový styl"
Ta možnost, o které píšete, že by se ten styl mohl přidat do osnovy a pak by se to obsluhovalo přes navigátor vypadá zajímavě, mohl byste to prosím rozepsat jak na to? V té souvislosti mě napadá, jestli by se takový styl pak zobrazoval v (automaticky vygenerovaném) obsahu - což by bylo spíš na obtíž.
Dell Latitude D600; Intel Pentium M 1600MHz; RAM 1,5G; Grafika: Radeon RV250 [Mobility FireGL 9000]
Ubuntu 11.04, Linux 2.6.35-28-generic, Gnome 2.32
OpenOffice.org: 3.2.1 + AltSearch, Anaphraseus, Český slovník pro kontrolu pravopisu [...], Duden Korrektor, JP Pocitani znaku, MultiDiff, Sun PDF Import Extension