Fórum pro uživatele kancelářského balíku OpenOffice | LibreOffice

#1 4. 11. 2008 16:32:44

Sanda
Člen
Registrace: 4. 11. 2008

Proměnlivá délka ukládání dokumentu

Zdravím,
jelikož jsem vcelku nováček do OOo, obracím se sem s prosbou o radu. Nedávno jsem si stáhl novou verzi OOo3 a začal ji užívat. Čeho jsem si velmi rychle všiml, bylo o poznání delší ukládání dokumentů, což jsem moc neřešil, protože mi to až tak moc nevadilo. Včera jsem si ale všiml, že pokud nejsem připojen k internetu, je doba ukládání normální (tedy velmi rychlá, vpodstatě v příští vteřině) oproti tomu, když jsem připojen k internetu, kdy je doba, než writer vůbec začne ukládat znatelně delší (něco mezi 5 - 10 vteřinami, popravdě jsem to nestopoval). Hádám, že to bude mít co dělat s nastavením, ale jak jsem už nastínil v úvodu, nejsem příliš zběhlý v užívání a tudíž i nastavování OOo.
Pro lepší podklad přihazuji i pár informací: systém mám WindowsXP, na internet se připojuji přes wifinu (OOo mám na noťasu), srovnával jsem se Staroffice writerem (8), který byl v základní výbavě mého počítače.
Předem děkuju za rady smile

#2 14. 11. 2008 09:30:08

zombie
Člen
Registrace: 14. 11. 2008

Re: Proměnlivá délka ukládání dokumentu

Zkuste si nainstalovat comodo firewall, pomoci ktereho zjistite, kam ty oo sahaj. Mne oo teda nehrabaj krom disku pri ukladani nikam jinam, mam firewall nastavenej tak, ze se to me pri pokusu nejakyho programu o kominukaci se svetem vzdy pta, a nikdy se to nepta, oo nemaj duvod nekam komunikovat, leda ze by byly spyware smile

Nemuze to delat treba nejaka sitova tiskarna? Nebo neukladal jste nekdy neco na sitovy disk? Treba by stacilo vycistit historii.

#3 14. 11. 2008 14:32:05

PeL
Člen
Registrace: 8. 11. 2005

Re: Proměnlivá délka ukládání dokumentu

Nebo nejake odpojene sdileni? Nemate obecne neco se siti?

Zápatí