Neviem ako to funguje vo Viste, ale možno by pomohlo skontrolovať nastavenie typov súborov. V XP to šlo cez <Ovládací panely>-<Možnosti složky>-<Typy souborů>. Na karte <Typy souborů> je treba nájsť koncovku zodpovedajúcu šablóne Writeru (.OTT), kliknúť v spodnej časti na tlačítko <Upřesnit> a tam skontrolovať nastavenie jednotlivých akcií: New, Open, Print, PrintTo, a skontrolovať nastavenie parametrov (viď zoznam nižšie). Ale ako hovorím neviem ako to funguje vo Viste, asi najhoršom OS od MS aký kedy splácali dokopy (môj osobný názor).
Nastavenia ciest nižšie sú irelevantné, treba použiť svoje. Dôležité sú parametre a úvodzovky za výkonným programom, v našom prípade [soffice.exe].
------------------------------------------------------------------------------------------
Akce:
&New
Aplikace použitá k provedení akce:
"C:\Program Files\MOJE PROGRAMY\OFFICES\OPENOFFICE\OpenOffice.org 3\program\soffice.exe" -n "%1"
Používat DDE - zaškrtnuté
Aplikace:
soffice
Téma:
system
--------------------------------------------------------------------------------
Akce:
Open
"C:\Program Files\MOJE PROGRAMY\OFFICES\OPENOFFICE\OpenOffice.org 3\program\soffice.exe" -o "%1"
Aplikace:
soffice
Téma:
system
--------------------------------------------------------------------------------
Akce:
Print
"C:\Program Files\MOJE PROGRAMY\OFFICES\OPENOFFICE\OpenOffice.org 3\program\soffice.exe" -p "%1"
Aplikace:
soffice
Téma:
system
Akce:
PrintTo
"C:\Program Files\MOJE PROGRAMY\OFFICES\OPENOFFICE\OpenOffice.org 3\program\soffice.exe" -pt "%2" "%1"
Aplikace:
soffice
Téma:
system
Editoval Roman Toman (19. 8. 2009 19:24:19)
Win 10 PRO 64, LibreOffice
Pokiaľ to vyriešilo váš problém označte prosím svoj príspevok ako VYRIEŠENÝ.
Ako označiť vyriešenú tému