LIT napsal(a)='file:///C:/Users/ivan4/Documents/Bez názvu 2'#$List1.A1 neuložený soubor bez přípony ods, tak jak máte odkaz Vy
='file:///C:/Users/ivan4/Documents/Bez názvu 2.ods'#$List1.A1 uložený soubor má příponu ods
Jak zdrojový sešit, tak i cílový sešit jsem uložil dle Vašeho návodu. Odkaz se z buňky Al, listu1 zdrojového sešitu do buňky A1,listu1 cílového sešitu skutečně okopíroval. Ovšem změna v buňce A1, listu 1 zdrojového listu se do buňky A1,listu 1 cílového sešitu neokopírovala. Na liště cílového sešitu je tento vzorec : ='file:///C:/Users/jiras/OneDrive/Plocha/Zdrojový sešit (CTRT +S).ods'#$List1.A1. Mnoho let jsem používal OpenOffice a bez problému vše fungovalo s tím, že vzorec na liště cílového sešitu vždy obsahoval výraz DDE. Nevím zda tento problém vznikl s přechodem na LibreOffice.
Pokud byste měl čas a chuť mi s tím poradit, posílám okopírovaný návod, který jsem velice úspěšně používal :
Propojování bunìk mezi soubory : Chci-li propojit např. buňku A1, list 1. Soubor A-Propojení buněk-odtud kopírováno do buňky A1, List 1. Soubor B-Propojení buněk-sem odkaz, kl.P.tl. na příslušnou buňku souboru A-Propojení buněk-odtud kopírováno, v naběhlé nabídce kl.L.tl. na Kopírovat – pak kl.P.tl. na buňku A1, list 1, souboru B-Propojení buněk-sem odkaz, následně kl.L.tl. na Vložit jinak, v dolní části naběhlého s názvem Volby zaškrtnu Odkaz a potvrdím OK. (v buňce A1, List 1. souboru B-Propojení buněk-sem odkaz naběhne velice složitý vzorec znamenající propojení) : {=DDE("soffice";"C:\Users\Josef\Documents\A-Propojení buněk-odtud kopírováno.ods";"List1.A1")}