Zdravím
Opět si nevím rady tak jsem po měsíci bloumání tady.
Mám více tabulek (budu je nazývat tabulky "A") které obsahují datumy a odpracované hodiny atd.. ale jsou různě přeházené protože jsou po každé k jiné zakázce (v jedné tabulce je např. 1.1.2022 pak až 5.1.2022, v jiné tabulce je např. 2.1.2022 atd... v další zase třeba 4.1.2022 a tak různě. Všechno se bude odehrávat v jednom sešitu.
Do výpočtové další tabulky (tabulka "B") potřebuji tyto řádky s datumy přenést už v po sobě datumově jdoucím pořadí. To jsem vyřešil pomocí fukce if a vlookup s tím že tabulku jsem si udělal vždy na jeden měsíc - ručně (nebo přetažením) vyplním do řádků všechny datumy v daném měsící a vzorec mi přenese na základě splnění podmínky stejného datumu ve všech tabulkách pak další potřebné informace (vlookup) jako odpracované hodiny atd (vše v rámci řádku).
Jenže nastal problém.
Když v tabulkách "A" mám dva řádky se stejným datumem, do tabulky "B" se oba nepřenesou, pouze ten první. Jenže já potřebuji oba řádky.
Tak se zeptám, existuje finta do vzorce která by zkontrolovala jestli není náhodou splněno více podmínek správně a program by sám přidal řádek? Nebo alespoň aby hodil např. chybovou hlášku (něco jako že bylo splněno více podmínek).
Jestli to nebude k pochopení, nahraju sem pak potřebné dokumenty.
Díky